Google
 

Friday, March 09, 2007

7 วิธีให้ลิงค์กลับมาที่คุณคนเดียว

One way link จะช่วยให้ Rankingของ Search Engine ดีขึ้น ด้วย 7 วิธีการ
1. การเขียนบทความ
การเขียนบทความเพียงลำพังไม่ได้ทำให้คุณได้ ลิงก์เพียงทางเดียวแต่ถ้าคุณไป Submitบทความในฐานข้อมูลออนไลน์ คุณก็จะได้ลิงก์มากขึ้น บทความในฐานข้อมูลจะทำให้คุณได้ลิงก์กลับมา และ เว็บมาสเตอร์ที่นำเอาบทความของคุณลงในเว็บไซด์ของเค้าก็จะทำลิงก์กลับมาที่คุณเช่นกันถ้าคุณเขียนบทความและ มีหัวข้อที่น่าสนใจ คุณก็จะสามารถโฆษณาออนไลน์ได้หลายร้อยครั้งและจะได้ blacklinks ได้อีกมากมาย


2. มีส่วนร่วมใน Forums
ในฟอรั่ม คุณสามารถใช้ประโยชน์จาก link ที่คุณสร้างลายเซ็น โดยอาจทำ link ของเว็บไซด์ที่คุณมี มันจะอยู่ที่ตรงนั้นแม้จะผ่านไปหลายปีจนถึง แต่จะยังช่วยให้ฟอรั่มมีคุณค่ามีความนิยมสูงอีกด้วย

3. เป็นส่วนหนึ่งของ Blogs
บล็อกจะคล้าย ๆ ฟอรั่ม มันมีโอกาสที่จะได้ Spammed มากแต่ถ้าคุณสามารถใช้เวลาและเขียนคอมเม็นต์ที่มีประโยชน์บนบล็อกคุณก็จะสามารถได้ One way Link ที่ดีได้

4. ถามคำถาม
การค้นหาบนเว็บไซด์ที่เกี่ยวกับเว็บของคุณกับ Search Engine ที่ได้รับ Ranking สูง และส่งอีเมลล์ไปที่เว็บมาสเตอร์ และบอกเว็บของเค้าน่าสนใจของผู้อ่าน และถามเค้าว่าจะลิงก์กลับได้มั้ย ซึ่งบางครั้งคุณอาจจะได้ link ที่มีค่าสูงลิบลิ่วทีเดียว


5. ลองทะเบียน Directory
มันเป็นเวลาที่น่าเบื่อ แต่การที่ลงมือลงทะเบียนโดยตรงไปที่ Directory จะทำให้คุณได้รับ ONE WAY Link เพราะส่วนมากแล้วเว็บเหล่านั้นไม่ได้ต้องการให้ได้รับ linkกลับคืน อย่าใช้ซอฟแวร์ที่ลงทะเบียนเพราะคุณอาจจะได้รับ Ranking ที่เจ็บปวดก็ได้

6. เขียนข้อความที่เป็นประโยชน์
ถ้าคุณสนใจข้อความ หรือ เครื่องมือที่เจ๋ง คนก็อยากที่จะ link ไปหา

7. ให้คำแนะนำ
ถ้าคุณใช้สินค้าหรือ อ่านหนังสือ และชอบ ก็ให้ส่งคำแนะนำไปที่เจ้าของเว็บไซด์ ส่วนมาแล้วคุณก็จะได้ลิงก์กลับ บนหน้าขายของ สิ่งนี้จะช่วยให้คุณได้ลิงก์กลับและบ่อยครั้งที่คุณจะได้ Traffic เพราะ ทุกคนก็จะค้นหาคำแนะนำของคนอื่นเวลาที่ต้องการจะใช้หรือซื้ออะไร


แปลโดย
สุรีรัตน์ จันทรัตน์
Web SEO CONTENT

7 Ways To Get One-way Links To Your Site
by Pankaj gupta

One way links will help you gain better rankings in the major search engines. Here are 7 ways to get them :

1. Write articles
Writing articles alone won’t get you one way links, but if you submit it to articles database online, you will gain many one way links. The article database site will give you a link back AND the webmasters who reprint your article on their site will also give you a link back! If you write and article with a catchy title or in-demand content, you can get published hundreds of times online, which will give you tons of backlinks.

2. Participate in forums
In forums, you can usually have a link in your signature. This used to work extremely well about a year ago. Today, it is not as efficient, but it can still be good to do it sometimes on highly popular forums.

3. Participate in blogs.
Blogs are similar to forums. They get spammed a lot, but if you take the time to write useful comments on some of them, you can get some good one way links out of it.

4. Ask for it!
Do some research online for sites in your industry with a high ranking in the search engines. Send an email to the webmaster and tell them you think your site could be of interest to their readers, and ask them to put a link up! This can be time consuming, but it can sometime get you link on very high ranking sites.

5. Submit to directories
Also a time consuming job, but manually submitting to directories will get you many owe way links because a lot of them don’t ask for a link back. Don’t use a software to automate the submission though, because you can actually hurt your ranking doing that.

6. Write useful content
If you have very interesting content, or a cool tool on your site, people will naturally link to it!

7. Give testimonials
If you use a product, or read a book, and really like it, send a nice testimonial to the website owner. Many will give you a link back on their sale page. This gives you a one way link and often, quite a bit of traffic because people are curious to find out more about the person who gave a testimonial!


http://www.directory-submission.net/7-Ways-To-Get-One-way-Links-To-Your-Site.htm

No comments:

ร่วมอุดมการค้นหาอิสระภาพทางการเงิน : )

Google Groups สมัครสมาชิกไปยัง meomeemakerich
อีเมล์:
ดูเอกสารที่เก็บรวบรวมไว้ ที่ groups.google.co.th